Foto Anders Schønnemann
Malenes Gløgg er den gode stemning af vintertid og har fokus på balance mellem vinen, krydringen og den varme fornemmelse, uden tilsætning af stærk alkohol.
Rødvinsgløgg med blåbær og julekrydderier / Økologisk og vegan friendly
Færdigblandet rødvinsgløgg – 73% rødvin glødet med julens varme krydderier og juice fra blåbær og tranebær. Blåbærret tilfører rankhed og balance, der fuldender et meget harmonisk og vinøst udtryk. Tranebærret tilføjer friskhed til gløggen når den varmes. Jeg har lagt al min energi og smagskompetence i at finde frem til den rødvin, som i balance med blåbær, tranebær og krydderier giver gløggen den rene smag.
Jeg anbefaler du nyder gløggen ved 65°-68° C og kun tilsætter afskallede mandler, da rosiner søder unødigt. Det er meget vigtigt at gløggen varmes med det samme og ikke står og koger ind over blusset, da dette vil ændre smagen betragteligt og forstærke sødmen.
Hvidvinsgløgg med æble og julekrydderier / Økologisk og vegan friendly
Malenes færdigblandet gløgg – 82% hvidvin glødet med julens varme krydderier. Malenes Gløgg er min fortolkning af krydret vin efter nordisk tradition. Gløggen er lavet på base af hvidvin og æblejuice. Æblet skaber friskhed og balance til den afstemte sødme. Gløggen er tilsmagt med krydderier bl.a; orangeskal, kardemomme, og ingefær. Kort sagt; ren, vinøs og varmende.
Jeg anbefaler du nyder gløggen ved 65°-68° C og kun tilsætter afskallede mandler, da rosiner søder unødigt. Det er meget vigtigt at gløggen varmes med det samme og ikke står og koger ind over blusset, da dette vil ændre smagen betragteligt og forstærke sødmen.
UDSOLGT KØB HOS MINE FORHANDLERE
Gløgg med æble og julekrydderier / Økologisk og vegan friendly
Malenes færdigblandede alkoholfrie gløgg er brygget af 84% æblemost fra danske æbler, 7% appelsinsaft, 6% abrikospuré, julekrydderier, ingefærsaft, sirup og vanilje. Altsammen økologisk og plantebaseret. Krydringen er lagt med vægt på kardemomme og kanel. Udvid sæsonen for varme drikke med god samvittighed og nyd smagen af de bedste råvarer, krydret med saft fra citrus- og stenfrugt og rundet af vanilje og julekrydderi.
Jeg anbefaler du nyder gløggen ved 65°-68° C og kun tilsætter friske æblestykker, afskallede mandler eller blot au natural, da rosiner søder unødigt. Det er meget vigtigt at gløggen varmes med det samme og ikke står og koger ind over blusset, da dette vil ændre smagen betragteligt og forstærke sødmen.
UDSOLGT KØB HOS MINE FORHANDLERE