WSET

Wine & Spirit Education Trust (WSET©) udbyder og udvikler løbende uddannelser for ansatte i vin- og spiritusbranchen, såvel som for interesserede forbrugere. WSET© er den førende udbyder af informative og underholdende vin- og spirituskurser samt en række efterspurgte uddannelser rettet mod professionelle og entusiastiske amatører.

Fra dette forår udbydes WSET uddannelserne i Danmark af Vinuddannelse.dk, hvis website pt. er under opbygning. Du kan allerede nu kontakte mig, da jeg pt. har en venteliste på nye studerende – mail@vinuddannelse.dk

Level 2 Award in Wines and Spirits

Fungerer som indgangsniveau for WSET©’s uddannelser i Danmark og giver et godt kendskab til en bred vifte af vin og spiritus. Der tages udgangspunkt i de vigtigste druesorter og man får en grundig træning i The Systematic Approach to Tasting Wine, der er en måde at smage og analysere vin på, der bruges og udbygges gennem alle uddannelsestrinene.

Level 3 Award in Wines & Spirits giver et meget grundigt kendskab til en stor del af vinens verden. Uddannelsen indeholder de samme elementer som på Level 2, men undervisningen er mere dybdegående, ligesom også smageteknikken forfines. Uddannelsen er obligatorisk for at blive optaget på Level 4; WSET© Diploma in Wines and Spirits. Alt efter, hvor meget arbejdserfaring man har med vin og spiritus, kan Level 3 bruges som indgangstrin.

Vil du gerne læse i Danmark

Undervisningen foregår i små hold fra 16 til 24 personer. Uanset om du er professionel eller lægmand vil du få udbytte af at deltage. Alle hold er individuelle, og vi tilstræber en uformel atmosfære. Ofte skabes et netværk blandt deltagerne, som man kan have glæde af på sigt.

Har du lyst til at fordybe dig yderligere så klik ind på wsetglobal.com