WSET uddannelse i Danmark

Wine & Spirit Education Trust (WSET©) udbyder og udvikler løbende uddannelser for ansatte i vin- og spiritusbranchen, såvel som for interesserede forbrugere. WSET© er den førende udbyder af informative og underholdende vin- og spirituskurser samt en række efterspurgte uddannelser rettet mod professionelle og entusiastiske amatører.

Siden 2016 har jeg sammen med min partner udbudt WSET-uddannelserne i Danmark.i vores virksomhed  Vinuddannelse Du kan altid kontakte mig desangående,  mail@vinuddannelse.dk

Level 1 Award in Wines

Er en helt grundlæggende uddannelse af 9 timers varighed, som giver dig basis kendskab til vin samt en kort introduktion til mad- og vinsammensætning.

Level 2 Award in Wines and Spirits

Fungerer som indgangsniveau for WSETs© uddannelser i Danmark og giver et godt kendskab til en bred vifte af vin og spiritus. Der tages udgangspunkt i de vigtigste druesorter og man får en grundig træning i The Systematic Approach to Tasting Wine, der er en måde at smage og analysere vin på, der bruges og udbygges gennem alle uddannelsestrinene.

Level 3 Award in Wines 

Tilbyder et meget grundigt kendskab til en stor del af vinens verden. Uddannelsen indeholder de samme elementer som Level 2, men undervisningen er mere dybdegående, ligesom også smageteknikken forfines. Uddannelsen er obligatorisk for at blive optaget på Level 4; WSET© Diploma in Wines and Spirits. Alt efter, hvor meget erfaring man har med vin, kan Level 3 bruges som indgangstrin, hvis man består Vinuddannelses adgangstest til direkte optagelse.

Vil du gerne læse i Danmark

Undervisningen foregår i små hold fra 12 til 18 personer. Uanset om du er professionel eller lægmand vil du få udbytte af at deltage. Alle hold er individuelle, og vi tilstræber en uformel atmosfære. Ofte skabes et netværk blandt deltagerne, som man kan have glæde af på sigt.

Har du lyst til at fordybe dig yderligere så klik ind på wsetglobal.com