Flasker

Filtre

Showing all 3 results

Categories

Price filter

3 produkter

 • Udsolgt
  MALENES ALKOHOLFRI ÆBLEGLØGG
  MALENES ALKOHOLFRI ÆBLEGLØGG
  95,00 DKK

  MALENES GLØGG Færdigblandet ALKOHOLFRI Æblegløgg. Økologisk og vegan. 0,0% vol. Kommer igen oktober 2022

  Malenes Gløgg med æble og julekrydderier Malenes færdigblandede alkoholfrie gløgg er brygget af 84% æblemost fra danske æbler, 7% appelsinsaft, 6% abrikospuré, julekrydderier, ingefærsaft, sirup og vanilje. Altsammen økologisk og plantebaseret. Krydringen er lagt med vægt på kardemomme og kanel. Jeg anbefaler gløggen ikke sødes unødigt med rosiner. Friske æblestykker, hele afskallede mandler eller blot au natural. Udvid sæsonen for varme drikke med god samvittighed og nyd smagen af de bedste råvarer, krydret med saft fra citrus- og stenfrugt og rundet af vanilje og julekrydderi.

  95,00 DKK
  95,00 DKK
 • 95,00 DKK

  MALENES GLØGG Færdigblandet hvidvinsgløgg m/æble. Økologisk og vegan. 10% vol.

  Malenes Gløgg med æble og julekrydderier Malenes færdigblandet gløgg - 80% hvidvin glødet med julens varme krydderier. Malenes Gløgg er min fortolkning af krydret vin efter nordisk tradition. Gløggen er lavet på base af hvidvin og æblejuice. Æblet skaber friskhed og balance til den afstemte sødme. Gløggen er tilsmagt med krydderier bl.a; orangeskal, kardemomme, og ingefær. Kort sagt; ren, vinøs og varmende.

  95,00 DKK
  95,00 DKK
 • 95,00 DKK

  MALENES GLØGG Færdigblandet rødvinsgløgg m/blåbær. Økologisk og vegan. 10% vol.

  Malenes Rødvinsgløgg Færdigblandet rødvinsgløgg - 72% rødvin glødet med julens varme krydderier og juice fra blåbær og tranebær. Blåbærret tilfører rankhed og balance, der fuldender et meget harmonisk og vinøst udtryk. Tranebærret tilføjer friskhed til gløggen når den varmes. Jeg har lagt al min energi og smagskompetence i at finde frem til den rødvin, som i balance med blåbær, tranebær og krydderier giver gløggen den rene smag. Jeg anbefaler du nyder gløggen ved 65° og kun tilsætter afskallede mandler, da rosiner søder unødigt. Det er meget vigtigt at gløggen varmes med det samme og ikke står og koger ind over blusset, da dette vil ændre smagen betragteligt og forstærke sødmen.  

  95,00 DKK
  95,00 DKK