Varianter

Foto Anders Schønnemann

Malenes vin Gløgg er den gode stemning af vintertid og har fokus på balance mellem vinen, krydringen og den varme fornemmelse, uden tilsætning af stærk alkohol.

Malenes Alkoholfrie Gløgg er den gode stemning uden tilsætning af alkohol. Smagsrigdommen opnås ved at bruge mange ingredienser og har samme fokus på balance og krydring som vingløggen.

Rødvinsgløgg med blåbær og julekrydderier / Økologisk og vegan friendly

Færdigblandet rødvinsgløgg – 74% rødvin glødet med julens varme krydderier og juice fra blåbær og tranebær. Blåbærret tilfører rankhed og balance, der fuldender et meget harmonisk og vinøst udtryk. Tranebærret tilføjer friskhed til gløggen når den varmes. Jeg har lagt al min energi og smagskompetence i at finde frem til den rødvin, som i balance med blåbær, tranebær og krydderier giver gløggen den rene smag.

Jeg anbefaler du nyder gløggen ved 65°-70° C og kun tilsætter afskallede mandler, da rosiner søder unødigt. Det er meget vigtigt at gløggen varmes med det samme og ikke står og koger ind over blusset, da dette vil ændre smagen betragteligt og forstærke sødmen.

KØB HOS MINE FORHANDLERE

HENT PDF MED DATABLADE HER

 

Hvidvinsgløgg med æble og julekrydderier / Økologisk og vegan friendly

Malenes færdigblandet gløgg – 81% hvidvin glødet med julens varme krydderier. Malenes Gløgg er min fortolkning af krydret vin efter nordisk tradition. Gløggen er lavet på base af hvidvin og æblejuice. Æblet skaber friskhed og balance til den afstemte sødme. Gløggen er tilsmagt med krydderier bl.a; orangeskal, kardemomme, og ingefær. Kort sagt; ren, vinøs og varmende.

Jeg anbefaler du nyder gløggen ved 65°-70° C og kun tilsætter afskallede mandler, da rosiner søder unødigt. Det er meget vigtigt at gløggen varmes med det samme og ikke står og koger ind over blusset, da dette vil ændre smagen betragteligt og forstærke sødmen.

KØB HOS MINE FORHANDLERE

HENT PDF MED DATABLADE HER

 

 

Gløgg med æble og julekrydderier / Økologisk og vegan friendly

Malenes alkoholfrie æblegløgg er brygget af 84% æblemost fra danske æbler, 7% appelsinsaft, 6% abrikospuré, julekrydderier, ingefærsaft, sirup og vanilje. Altsammen økologisk og plantebaseret. Krydringen er lagt med vægt på kardemomme og kanel. Udvid sæsonen for varme drikke med god samvittighed og nyd smagen af de bedste råvarer, krydret med saft fra citrus- og stenfrugt og rundet af vanilje og julekrydderi.

Jeg anbefaler du nyder gløggen ved 65°-70° C og kun tilsætter friske æblestykker, afskallede mandler eller blot au natural, da rosiner søder unødigt. Det er meget vigtigt at gløggen varmes med det samme og ikke står og koger ind over blusset, da dette vil ændre smagen betragteligt og forstærke sødmen.

KØB HOS MINE FORHANDLERE

HENT PDF MED DATABLADE HER

 

Gløgg med mørke bær og julekrydderier / Økologisk og vegan friendly

 

Malenes alkoholfrie bærgløgg er nyeste variant. Den er brygget af danske økologiske æbler (52%), økologisk blommesaft fra koncentrat, økologisk solbærsaft, økologisk hyldebærsaft, økologisk sveskepuré fra koncentrat, økologisk ingefærsaft, økologisk julesirup og økologisk vanilje. Fokus er rettet mod, at smagsoplevelsen skal være noget andet og mere end varm most. Gløggen er ufiltreret og har derfor bundfald. Omryst før brug.

Jeg anbefaler du nyder gløggen ved 65°-70° C og kun tilsætter  afskallede mandler eller som den er, da rosiner søder unødigt. Det er meget vigtigt at gløggen varmes med det samme og ikke står og koger ind over blusset, da dette vil ændre smagen betragteligt og forstærke sødmen.

KØB HOS MINE FORHANDLERE

HENT PDF MED DATABLADE HER