Snip Snap Snude – så er den fortryllende Gløgg ude

Snip Snap Snude – så er den fortryllende Gløgg ude
14/11/2014 Malene Hertz
Foto Martin Kaufmann

Foto Martin Kaufmann

I eventyrets land slutter historien altid lige dér – med Snip Snap Snude – men i denne fortælling er det netop dér, det hele begynder.

Mit juleeventyr handler om den gode julestemning, om unikke papirklip, tryllestøv og flitterstads, hygge, varme og røde kinder. Og en gløgg, med smagen i højsædet.

Der var engang…..

For små tre år siden, hvor jeg besluttede at give mit bud på hvordan en vin kan “glødes” så den bærer julens smag på en ren, vinøs og varmende måde.

Mange positive tilbagemeldinger fik mig til at fortsætte, og gløggen er nu at finde fast både i Tivoli og Irma. Men i år skulle der ske noget nyt. For at endnu flere kunne smage og få glæde af de færdigblandede dråber.

Det smukkeste papirklip – eller et spørgsmål om etikette

Etiketten på min Gløgg – er et kapitel helt for sig selv, designet af arkitekt og kunstner Helene Schjerbeck, og den ene af tvillingesøstrene bag www.editionposhette.com. Det fineste papirklip, der fortæller juleeventyret om pigen, der lærte at smage vin, og samlede skovens bær, udvalgte den bedste ægte vanilje og de dejligste krydderier – for at fremstille en fortryllende drik – Malenes Gløgg, som folket kunne nyde både varm og kold.

Du kan også få den klassiske julestemning helt ind i stuen. Bestil nu i webshoppen, eller find den hos én af de håndplukkede forhandlere. Vejledende udsalgspris er kr. 85,- pr. fl. Gløggen er produceret i begrænset antal, så du skal nok ikke vente alt for længe.

Lad eventyret begynde …..

 

Her finder du Malenes Gløgg:

 

Art & Wine – artandwine.dk

Gløggen præsenteres den 27. november kl. 17 – 18. Jeg vil selv være til stede og fortælle om gløggen.

 

Den Kongelige Skydebane Sølyst – soelyst.dk

Gløggen skænkes ved det store julearrangement den 23. november fra kl. 15, hvor jeg vil være tilstede og fortælle om gløggen.

 

Det Danske Hus i Paris

Gløggen skænkes og sælges til årets julemarked fra den 12. – 14. december

 

Louisiana

Gløggen sælges fra den 1. november i butikken

 

Paustian

Den 28. november kan gløggen smages. Herefter kan den købes i butikkerne i København og Århus

 

Julestue i butikken på Rebekkavej

Lørdag den 6. december byder Rundt om Vin velkommen til Julestue kl. 14 – 17 på Rebekkavej i Hellerup. Mød designeren bag den nye etiket og klip dit eget julepynt og flitterstads med en hjælpende og kyndig hånd af Helene Schjerbeck, mens Gløggen skænkes og den begyndende julefred sænker sig.

Du har mulighed for at købe udvalgte kollektioner fra Helenes og Simones fantastiske univers Edition Poshette.

Det koster 125,- kr. at være med i julestuen og vi har et begrænset antal pladser. Køber du Gløgg eller varer fra Edition Poshette godtgøres entreen.