The Convoy Magazine

  • Kvinder trænger ind i vinens verden

    Af i Blog / / 0 kommentar

    THOMAS ILKJÆR, VINANMELDER, arrtikel fra Politiken, den 10. februar, 2013: Vinnetværk for kvinder, vinklubber kun for kvinder og en vinbog mest til kvinder. Er der en kønsrevolution på vej i den mandsdominerede vinverden? Og er mænd og kvinders tilgang til vin virkelig så forskellige? Spis&Bos vinskribent tager en pejling. For et par uger siden lå der en mail i indbakken. ’Første

    Læs mere
  • Spændende vin-event på Zeleste i Nyhavn

    Af i Blog / / 0 kommentar

      Danske vinmagere i nordisk selskab             Der er vinene, der er lavet i Danmark og dem, som er lavet af danskere i udlandet. Tirsdag den 16. april står vinekspert Malene Smidt Hertz i spidsen for en aften, hvor der er mulighed for at smage en perlerække af spændende vine lavet af talentfulde danske vinmagere

    Læs mere
  • Smuk Vin, den 12.-13. april i Politikens Hus

    Af i Blog / / 0 kommentar

    De har alle gjort indtryk – dybt indtryk. Nogle har jeg fulgt længe, andre har jeg nyligt stiftet bekendtskab med, men ét har de til fælles. Deres vine rør mig, gør mig nysgerrig, får mig til at vende tilbage, pirrer mine smagsløg og inviterer mig på oplevelse igen og igen. Han ejer det første Crû Classé-slot, der lagde om til

    Læs mere
  • “Ellers rører jeg den aldrig – undtagen når jeg er tørstig”

    Af i Blog / / 0 kommentar

    Overskriften er et lille brudstykke fra mit ynglings citat om champagne. Det er enken Madame Lily Bollinger, der adspurgt om, hvornår hun drikker champagne replicerer ” “I drink my Champagne when I’m happy and when I’m sad. Sometimes I drink it when I’m alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I’m not hungry

    Læs mere
  • Nu er det Crémant tid

    Af i Blog / / 0 kommentar

    Vi nærmer os med hastige skridt årets sidste aften. En højtid for champagne, men også for mange andre bobler. Det prisvenlige alternativ Den franske Crémant er uden tvivl det mest prisvenlige alternativ til champagne, hvis også kvaliteten tages i betragtning. Det skyldes ikke mindst, at metoden til at fremstilling af Crémant er præcis den samme som i Champagne-distriktet. Engang kaldte

    Læs mere

Kommentar (0)

Skriv et svar